RECHT VAN ONTBINDING

 

Wij doen ons uiterste best om jou als consument zo goed mogelijk te informeren over onze producten. Wij proberen onze producten zo uitgebreid mogelijk te omschrijven, ook proberen wij duidelijke afbeeldingen te presenteren die een zo goed mogelijk beeld van het product weergeven, zodat jij als consument weet wat je koopt bij onze webshop. Wij willen teleurstellingen na je aankoop voorkomen.
Mocht je na ontvangst van je bestelling toch niet helemaal tevreden zijn over het product dan heb je het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren.

Als je het product retourneert ontvang je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug. (Mits je de complete bestelling retourneert ) De kosten voor het retour sturen van jouw huis naar onze webshop moet je zelf betalen. De geschatte kosten hiervoor bedragen € 6,95 voor pakketpost en ongeveer € 3,95 voor brievenbuspost.
Poducten die speciaal zijn gemaakt, zoals producten met een persoonlijk karakter, een speciaal aangevraagde kleur of een op maat gemaakt model kunnen niet retour gezonden worden.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren ongebruikt en indien redelijkerwijze mogelijk in de originele verpakking en in nieuwstaat verkerend geretourneerd moeten worden aan KinderKadootje. Het product moet deugdelijk verpakt worden voor de verzending, je kunt hiervoor het beste het oude verpakkingsmateriaal gebruiken, zodat je niet nieuw verpakkingsmateriaal hoeft aan te schaffen wat extra kosten scheelt!

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product door ons reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wil je gebruik maken van het herroepingsrecht?
Vul onderstaand modelformulier herroepingsrecht in en stuur dit formulier binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling retour aan:
KinderKadootje
T.a.v. retouren
Hoge Rijndijk 143, 2314AB LEIDEN
Of stuur het modelformulier per email naar: info@kinderkadootje.nl

Modelformulier herroepingsrecht

© 2016 - 2024 KinderKadootje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel