RUILEN & RETOURNEREN

 

Hoe kan ik mijn product retourneren?
Stuur een email naar info@kinderkadootje.nl en geef hierin aan welk product je wilt retourneren. Vermeld ook het ordernummer, je klantgegevens en de reden van retour, zodat wij jou retourzending snel kunnen verwerken. 
 

Waar moet ik mijn product heen sturen als ik het wil retourneren?
Stuur een email naar info@kinderkadootje.nl dat je het product wilt retourneren dan ontvang jecern retoursticker. De kosten voor retourneren zijn voor jezelf en zullen worden ingehouden op het terug te ontvangen bedrag.

LET OP: Retouren die ongefrankeerd of onvoldoende gefrankeerd zijn worden niet in ontvangst genomen en zullen niet in behandeling worden genomen! Bij een PostNL afgiftepunt kun je het pakket laten wegen en worden de juiste verzendkosten berekend. Bij een eventuele schade aan de retourzending heeft KinderKadootje de mogelijkheid om het pakket niet in ontvangst te nemen. Bewaar altijd goed de Track & Trace code die je ontvangt van PostNL om je retourzending te kunnen volgen. 
 

Kan ik het product gratis retourneren?
Nee, de kosten voor het retourneren dien je zelf te betalen en worden verrekend met het retourbedrag.
 

Kan ik een afgeprijsd product retour sturen?
Ja, ook afgeprijsde producten mag je retour sturen, mits het in orginele staat verkeerd en niet gebruikt is.
 

Hoeveel dagen mag ik een product op zicht hebben?
Je hebt 14 dagen het recht om te beslissen of je het product wilt houden. Beslis je om het product toch niet te houden, dan dien je het product in orginele staat en ongebruikt binnen 14 dagen retour te zenden.
 

Krijg ik mijn verzendkosten terug als ik een product retourneer?
Als je de volledige bestelling retour zendt, dan ontvang je de verzendkosten terug. Als je één of meerdere producten houdt, dan worden de verzendkosten niet teruggestort. De gemaakte kosten voor het retourneren moet je zelf betalen.
 

Kan ik mijn product ruilen?
Nee, wij hebben geen mogelijkheid om producten te ruilen.


Heb je vragen over ruilen of retourneren?
Neem contact op met onze klantenservice via info@kinderkadootje.nl of bel ons op telefoonnummer: 06-45742746.

© 2016 - 2024 KinderKadootje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel