Menu

Privacybeleid

 

Laatste versie gewijzigd op 24 mei 2018 ivm de aanpassing van de Europese wetgeving AVG.
 

Wanneer je onze webshop bezoekt verzamelen wij gegevens voor verschillende doeleinden. Hieronder leggen wij uit welke gegevens wij van jou verzamelen en waarvoor wij jouw gegevens gebruiken, hoe wij jouw gegevens beschermen en hoe lang wij deze bewaren. Verder vertellen wij je wat jouw rechten zijn omtrent jouw persoonsgegevens en waar je terecht kunt met een klacht over jouw persoonsgegevens. Wij willen zo transparant mogelijk zijn en gaan zeer zorgvuldig om met jouw gegevens.

 

Welke gegevens van mij verzamelen jullie?
Wij zijn een webshop waar wij veel mooie spullen verkopen, om deze spullen bij jouw thuis af te leveren hebben wij gegevens van jou nodig. Als je een bestelling plaatst in onze webshop vragen wij jou nadrukkelijk akkoord te gaan. De volgende informatie hebben wij van jou nodig om je bestelling succesvol te laten verlopen:

·       Naam

·       Adres en woonplaats

·       Telefoonnummer

·       Emailadres

·       Betaalgegevens

·       IP-adres

 

Wat doen jullie met mijn gegevens?
In onderstaand overzicht zullen wij uitleggen wat wij met jouw gegevens doen. Het gaat om informatie die jij ons hebt gegeven toen je een bestelling plaatste en waarvoor je zelf toestemming hebt gegeven aan ons toen je akkoord ging met dit privacystatement en de algemene voorwaarden. Wij verstrekken geen gegevens van jou aan derden partijen voor commerciële doeleinden.

Pakketdienst
Wij werken met meerdere partijen samen om jouw bestelling succesvol bij je af te leveren. MyParcel en PostNL willen graag je adres weten, want zij zorgen ervoor dat je pakket bij je thuis bezorgd wordt. Daarnaast ontvang je een Track&Trace code om je pakket te kunnen volgen. Zij verzenden de Track&Trace informatie naar jouw emailadres. Jouw gegevens worden niet voor commerciële doeleinden gebruikt maar alleen om de bestelling succesvol bij jou thuis af te leveren.

Betaaldiensten van een derde partij
Wij hebben van jou betaalgegevens nodig om je bestelling succesvol te kunnen afronden. Partijen waar wij mee samenwerken zijn iDEAl, Mastercard, Visa, Bancontant en Afterpay. Zij zullen jouw gegevens alleen gebruiken om de betaling succesvol te laten verlopen en jouw gegevens worden niet voor commerciële doeleinden gebruikt of aan andere partijen verstrekt. Afterpay is een partij die achteraf betalen verzorgt voor KinderKadootje. Wanneer je achteraf wilt betalen worden je gegevens op verzoek van KinderKadootje getoetst en geregistreerd bij AfterPay, aan welke KinderKadootje de vorderingen van bestellingen op rekening verpandt. Na een controle bij Afterpay beslissen zij of je voor deze manier van betalen in aanmerking komt. Uiteraard worden bankgegevens niet door ons opgeslagen en wordt bij registratie van betalingsgegevens alleen de betaalwijze genoteerd. Alle betaalmogelijkheden die wij aanbieden  zijn beveiligd.

Klantenservice
Je kunt ons bereiken via telefoon, Email, Facebook en WhatsApp. Om je zo snel mogelijk te kunnen helpen, bewaren we je gegevens rondom de correspondentie zodat wij je snel kunnen helpen met jouw vragen.

Nieuwsbrieven
Je kunt je bij ons inschrijven voor de nieuwsbrief. Op deze manier blijf je op de hoogte van de laatste trends, alle acties en nieuwtjes van KinderKadootje. Mocht je jezelf hebben ingeschreven en wil je liever niet meer op de hoogte gehouden worden, dan kan je op iedere nieuwsbrief die je van ons ontvangt je direct weer uitschrijven. Wij zullen jouw gegevens direct verwijderen.

Accountgegevens
Als je bij KinderKadootje een account aanmaakt bewaren wij jouw gegevens zodat jij je bestelhistorie in kunt zien en je sneller een bestelling kunt plaatsten.

Gastenboek
In ons gastenboek op de webshop kun je een bericht achterlaten, wij bewaren deze gegevens zodat het bericht na controle op de shop geplaatst kan worden. Deze gegevens heb je zelf ingevuld en wij vertonen op de webshop in het gastenboek alleen jouw naam.

Winacties
Als je mee wilt doen met een van onze winacties kan het zijn dat we je naam, adres, email vragen om je te kunnen benaderen mocht je de gelukkige winnaar zijn.

Social Media
Wij hebben soms winacties via Social media en als je hieraan wilt deelnemen dan vragen wij om je naam, adres en email om je te kunnen benaderen mocht je de gelukkige winnaar zijn.

Dropshipping
Wij verkopen producten in onze webshop via dropshipping. Dit houdt in dat wij jouw bestelling direct aan de leverancier overdragen, zij zullen het product rechtstreeks naar jou verzenden en daarvoor geven wij jouw adresgegevens aan onze leverancier door.

 

Hoe veilig zijn mijn gegevens?
Als je bij ons komt shoppen willen wij dat zo soepel mogelijk laten verlopen en daarom hebben wij gegevens van jou nodig. Alle gegevens die je bij ons achterlaat slaan wij via een veilige SSL verbinding op bij onze verwerker waar onze shop in beheer is. Alle gegevens die je invult om een order te plaatsen worden opgeslagen op de servers van onze verwerker en zij zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de verwerking van persoonsgegevens, daarnaast nemen zij adequate maatregelen om jouw gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking.
We beloven je plechtig dat we de informatie alleen intern gebruiken en dat er zonder jouw toestemming of andere wettelijke grondslag niets wordt doorgespeeld aan derden voor commerciële of andere doeleinden.
Ook waar het gaat om betrokkenheid bij een derde partij zoals betaal- of adresgegevens. Deze informatie wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden en is er alleen om jouw bestelling succesvol af te kunnen ronden. Deze informatie wordt ten alle tijden versleuteld verzonden. Wij werken samen met partijen die werken volgens de internationale veiligheidsstandaarden en leggen al onze samenwerkingen nadrukkelijk vast met een bewerkersovereenkomst.


Hoe lang bewaren jullie mijn gegevens?
Jouw gegevens bewaren en gebruiken wij niet langer dan nodig is. Na bepaalde tijd verwijderen we je gegevens. Bepaalde data hebben we namelijk nog nodig voor interne analyses of rapportages op basis van wettelijke grond. Onze bewaartermijnen zijn als volgt:

  • Alle ordergegevens (naam, adres, telefoonnummer, ordernummer en product) bewaren we 7 jaar vanwege wettelijke verplichtingen naar de belastingdienst.
  • Je accountgegevens bewaren we net zolang totdat je aangeeft je account te beëindigen. Als je geen account meer wilt bij ons dan bewaren we je gegevens nog maximaal 7 jaar vanwege wettelijke verplichtingen. Wil je je account laten verwijderen? Neem dan contact op met onze klantenservice.
  • Telefoongesprekken worden door ons niet opgenomen en dus ook niet bewaard.
  • E-mail, Whatsapp, Facebook en Instagram contact met onze klantenservice bewaren we op basis van gerechtvaardigd belang.
  • Als je bent geabonneerd op onze nieuwsbrief, dan bewaren we die toestemming net zolang totdat je aangeeft geen nieuwsbrief meer te willen ontvangen.



Wat zijn mijn rechten?
Jij beslist over je eigen gegevens en wat daarmee gebeurt. Wil je jouw persoonsgegevens inkijken? Of wil je misschien iets wijzigen of laten verwijderen uit ons systeem? Geen probleem, dat is je goed recht. Je persoonlijke gegevens kun je inzien of wijzigen in je account van KinderKadootje en je kunt ze opvragen bij ons. Mocht je nog vragen hebben of wil je je gegevens definitief laten verwijderen, neem dan contact op met onze klantenservice.

 

Ik heb een klacht, wat nu?
Als je een klacht hebt over het gebruik van jouw persoonsgegevens dan heb je het recht om bij de Autoriteit Persoonsgegevens online je klacht in te dienen.

 

Wie is verantwoordelijk voor mijn gegevens?
KinderKadootje respecteert jouw privacy, wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, door ze goed te beveiligen en vertrouwelijk te behandelen. Mocht je nog vragen hebben over deze privacystatement dan kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Onze contactgegevens zijn:
KinderKadootje
Hoge Rijndijk 143
2314AB Leiden
KvK-nummer: 58688331
BTW-nummer: NL129971479B02

 

​  Hippe gepersonaliseerde
     kraamcadeaus!

  Bijzondere handgemaakte
     babykamer decoratie!​  

  Voor 15.00 uur besteld,
​     zelfde werkdag
     verzonden*  

  Gratis verzending vanaf
​     € 75,- anders € 5,95​  

  Gratis bezorging in
​     Leiden!

  Je bestelling wordt
     gratis ingepakt!

  Veilig & betrouwbaar
     shoppen

  Wil je ons volgen?

  Instagram

  Facebook

 

© 2016 - 2018 KinderKadootje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.