OVER KINDERKADOOTJE                                                             
Allereerst wat leuk dat je mijn webshop bezoekt!


KinderKadootje is ontstaan tijdens een vakantie in Italië. Ik wilde mijn eigen "KinderKadootjes" verkopen. Zelf unieke decoratie maken voor de babykamer en kinderkamer. Het creatieve deel, zoals zelf alles bedenken en met de hand zagen en daar uiteindelijk wat moois van maken, dat is heel tof om te doen.

Ik heb in mijn shop mooie decoratie voor de babykamer & kinderkamer, maar ook kraamcadeaus, houten speelgoed, rugzakjes en kinderkoffers van verschillende merken. Mijn handgemaakte producten bestaan uit speelgoedkisten, kapstokjes, houten slingers, muziekdoosjes, muurdecoratie, zwangerschaps boxen en babycadeau boxen. Al mijn eigen producten kunnen gepersonaliseerd worden of naar wens aangepast, wat ook regelmatig gebeurt! Ik heb ideeën genoeg voor KinderKadootje en ik verstuur nog steeds met heel veel plezier al jullie bestellingen.


Veiligheid & milieu
Voor mijn handgemaakte producten gebruik ik voornamelijk hout en het hout wat ik gebruik is alleen gecertificeerd hout wat aan het FSC keurmerk voldoet. 
Voor alle producten die ik verf gebruik ik kindvriendelijke verf op waterbasis, dit is veilig voor de gezondheid van kinderen en veel minder belastend voor het milieu.
De doos waar ik jou pakketje mee verzend voldoet ook aan het FSC keurmerk. Daarnaast gebruik ik alle dozen die ik zelf ontvang (indien mogelijk) nog een keer om jou bestelling mee in te pakken! Het zou dus kunnen dat jouw pakket weer verpakt wordt in een doos die al een keer gebruikt is. De doos ziet er misschien niet nieuw uit, maar is prima geschikt om nogmaals dienst te doen om een pakket mee te verzenden!
Het milieu en de omgang met het milieu vind ik belangrijk, ik zal hier zo veel mogelijk rekening mee houden.


Service
Ik streef ernaar dat je een tevreden klant bent en dat je bestelling in goede orde wordt ontvangen. Mocht dit nou niet het geval zijn, neem dan gelijk contact met mij op via de email: info@kinderkadootje.nl en ik zorg dat het goed opgelost wordt.  

Ik hoop dat jij net zo enthousiast bent over KinderKadootje als ik en ik wens je veel shopplezier in mijn webshop!

 

Groetjes Riemke!

© 2016 - 2024 KinderKadootje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel